Praktisk info 2016

Vi byr på fem aktivitetsrike dager for deg som er 10-12 år.

Her blir det spennende besøk i museets egne lokaler, arkeologisk utgraving i ekte middelalderjord, biologiekskursjoner i nærområdet, besøk ved forskningsmiljø ved NTNU, eksperimenter og lek i utstillingene og parken. Sommerklubben foregår altså både utendørs og innendørs . Varighet fra kl. 9:00 – 14:00 hver dag.

DATO: Uke 26: 27. juni-1. juli (få plasser igjen)  og   Uke 27: 4. – 8. juli (fullbooket). Max 20 deltakere per uke.
PRIS: Kr 1100,- per person (søskenmoderasjon kr 800).

LUNSJ: Museet stiller med lunsj og frukt hver dag. Det blir enkel servering av brødskiver med vanlig pålegg, juice, melk og saft. Husk å melde fra om matallergi i påmeldingsskjemaet!

PROGRAM:

Mandag: Vi blir kjent med museet og det å forske. Hvem jobber på museet? Hva gjør de? Vi besøker og får besøk av forskere og avslutter med en egen forskeroppgave ved Ilabekken.

Tirsdag: Arkeologidag. Hva vil det si å være arkeolog og hvordan jobber en arkeolog? Barna får være arkeologer for en dag og grave i ekte middelalderjord. Vi går på byvandring og besøker arkeologene på Torvet.

Onsdag: Tur til Botanisk hage på Ringve. NTNU Vitenskapsmuseet har en egen hage og her foregår det mye spennende. Vi undersøker blomster, trær og insekter og får besøk av humleekspert Tor Bollingmo som skal lære oss mer om humler.

Torsdag: Vi besøker nasjonallaboratoriene for datering på Gløshaugen og medisinsk fakultet på Øya.

Fredag: Vi avslutter uka med vitenskapelige formingsaktiviteter, kunnskapsløype i museets utstillinger og vi lager utstilling om det vi har opplevd gjennom uka. Til slutt tar vi imot foreldre og familie til høytidelig avslutning klokken 13.00.

PÅMELDING:

For påmelding fyller du inn dette skjemaet. Du vil deretter få en bekreftelse per e-post.

Vi gleder oss til å høre fra deg.

Følg med for mer informasjon om program.
For ytterligere informasjon kontakt:

Lise Mariann Alsli
E-post: lise.alsli@ntnu.no